Rohde: - Jeg skal aldri ha en sjef igjen

Skriver bok om den vanskelige tida.

FERIEKLAR: Hanne Kristin Rohde jobber med flere bøker, og engasjerer seg stadig i samfunnsdebatten. Men ikke alt går i høyt tempo. Sommerferien bruker hun og familien på en leid hytte i Vestfold. - Der lever vi uten klokke, spiser når vi er sultne og legger oss når vi er trøtte. Det er det som er ferie for meg, sier hun. Foto: BJØRN LANGSEM
FERIEKLAR: Hanne Kristin Rohde jobber med flere bøker, og engasjerer seg stadig i samfunnsdebatten. Men ikke alt går i høyt tempo. Sommerferien bruker hun og familien på en leid hytte i Vestfold. - Der lever vi uten klokke, spiser når vi er sultne og legger oss når vi er trøtte. Det er det som er ferie for meg, sier hun. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hanne Kristin Rohde har skrevet seg inn på bestselgerlistene med krimbøkene om politilederen Wilma Lind. Til høsten kommer hun med en helt annen type bok, nok en gang på Kagge forlag.

- Den heter «kjemp for alt hva du har kjært», og handler om selvutvikling, lederskap og det å være menneske, sier Rohde til Dagbladet.Rohde skriver blant annet om det hun lærte om året som utviklet seg til å bli et mareritt for henne personlig.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer