Rohde anmelder advokat etter Sigrid-saken

Ble selv anmeldt først.

ANMELDER ADVOKAT: Tidligere politiinspektør og leder av Seksjon for vold og seksualforbrytelser i Oslo-politiet ble anmeldt i kjølvannet av Sigrid-saken. Nå anmelder Rohde advokaten som anmeldte henne. Foto: Lars Eivind Bones
ANMELDER ADVOKAT: Tidligere politiinspektør og leder av Seksjon for vold og seksualforbrytelser i Oslo-politiet ble anmeldt i kjølvannet av Sigrid-saken. Nå anmelder Rohde advokaten som anmeldte henne. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbldet): Advokat Kim Gerdts anmeldte Hanne Kristin Rohde i kjølvannet av Sigrid-saken. Nå svarer Rohde med å anmelde advokaten tilbake.

Etter at Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant natt til 5. august 2012, ble en mann i 30-åra siktet for falsk forklaring. Han hevdet å ha sett en bil i området kvelden Sigrid forsvant, men politiet mente han løy. Siktelsen mot mannen ble senere henlagt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer