<strong>ENIGE:</strong> Hanne Kristin Rohde og Eirik Jensen ligger begge høyt på boklistene med sine respektive bøker. Dagbladet møtte Rohde etter at hun sammen med tidligere kollega Eirik Jensen hadde signert bøker hos Tanum på Byporten i Oslo. Jensen er enig i Rohdes kritikk.
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ENIGE: Hanne Kristin Rohde og Eirik Jensen ligger begge høyt på boklistene med sine respektive bøker. Dagbladet møtte Rohde etter at hun sammen med tidligere kollega Eirik Jensen hadde signert bøker hos Tanum på Byporten i Oslo. Jensen er enig i Rohdes kritikk. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Rohde fikk kjeft for å blande seg inn i overgrepssak fra 80-tallet

Pastor innrømmet, men politiet avhørte ikke offeret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[teaser]Hanne Kristin Rohde og Eirik Jensen mener lojalitetskravene i politiet skaper politiskandaler.

- Jeg er veldig glad i og stolt av polititietaten. Jeg har vært leder i politiet i 20 år og har brent for jobben min. Men det er dessverre mye som tyder på at lojalitetskravet i politikulturen er så sterkt at ansatte opplever seg målbundet. Og hvis du våger å si noe, risikerer du å bli både irettesatt og beordret til å tie, sier Hanne Kristin Rohde, tidligere leder av seksjon for volds-og seksualforbrytelser i Oslo-politiet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer