Røkke-advokat politietterforskes

Politiet har satt i gang etterforskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg har blitt anmeldt av Christer Tromsdal for forhold som har en strafferamme på 20 år. Jeg er innkalt til avhør hos politiet om en ti dagers tid, og der har jeg tenkt å forklare meg, sier den kjente advokaten Ellen Holager Andenæs til NA24.

Tromsdal, omstridt forretningsmann, anmeldte Holager Andenæs i slutten av august i år. Det skal handle om ting Tromsdal mener kjendisadvokaten har gjort i forbindelse med den såkalte båtsertifikatsaken.

Politiet skal ha startet etterforskning i forrige uke, skriver NA24. Det skal framsettes svært alvorlige påstander - som trusler, frihetsberøvelse og ulovlig ransaking - mot Kjell Inge Røkkes advokat og hennes sekretær, melder økonominettstedet.

POPULÆR FORSVARER: Ellen Holager Andenæs forsvarer for tiden Thomas Thendrup i Nokas-saken i Gulating lagmannsrett. Snart må også hun forklare seg. Foto: Scanpix
POPULÆR FORSVARER: Ellen Holager Andenæs forsvarer for tiden Thomas Thendrup i Nokas-saken i Gulating lagmannsrett. Snart må også hun forklare seg. Foto: Scanpix Vis mer