Røkke ga sønnen toppverv

21 år gamle Kristian Monsen Røkke har fått en nestleder-posisjon i farens selskap Aker RGI.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kjell Inge Røkke har plassert sønnen som nestleder i bedriftsforsamlingen i selskapet hvor finansmannen har samlet alle sine eierinteresser. 21-åringen har sittet i forsamlingen noen år allerede, som mening medlem, men er nå rykket opp til et av toppvervene.

- Jeg har ingen kommentar, jeg har ingenting å si. Ha en fortsatt god dag, er alt Kristian Monsen Røkke sa til Dagens Næringsliv da avisen tok kontakt for en kommentar angående utnevnelsen til bedriftforsamlingen.

Stort ansvar

Aker RGI er selskapet Kjell Inge Røkke har samlet alle sine eierinteresser. Selskapet er i siste instans arbeidsgiver for omlag 40 000 ansatte i selskap som Aker Kværner, Aker Yards, Norway Seafoods, Dexion og andre mindre selskaper.

Røkkes sønn er plassert i bedriftens viktigste organ etter generalforsamlingen. I bedriftsforsamlingen har finansmannen sine nærmeste og mest betrodde støttespillere. Det er blant annet bedriftsforsamlingen som velger styre og styreformann i Aker RGI, skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge avisen skal vervet i bedriftsforsamlingen være begrunnet i ønsket om å finne en posisjon hvor Røkkes sønn kan lære og forstå mer om næringslivet og farens virksomheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer