Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Røkke giftet seg

I en hemmelig seremoni i Roma i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Milliardæren Kjell Inge Røkke (45) har giftet seg med sin samboer Anne Grete Eidsvig (38). Det skjedde i en privat sermoni i den norske ambassaden i Roma i går, skriver VG.

Barn til jul

Paret venter sitt første barn til jul, og de har vært samboere en stund allerede.

Paret traff hverandre for flere år siden, men det var først i fjor sommer at Amors piler traff blink. Røkke har vært gift en gang tidligere og har to barn fra dette ekteskapet.

Eidsvig jobbet for Den kongelig politieskorte før hun ble sammen med Røkke, men har nå fått innvilget permisjon.

Kjell Inge Røkkes talsmann, Rolf Nereng, ønsker ikke å kommentere VGs opplysninger om ekteskapsinngåelse. Flere kilder VG har snakket med bekrefter derimot opplysningene i dagens avis.

GIFT IGJEN:</B> Kjell Inge Røkke skilte seg i 1992, men har hatt et godt forhold til sin tidligere kone. Nå er han gift igjen. Denne gang med Anen Grete Eidsvig.
POPULÆRT:</B> Å gifte seg ved norske utenriksstasjoner er populært. Roma er et av favorittstedene, og neste års vigselskalender er snart full, opplyser ambassaden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media