Røkke har Norges lengste...

Kjell Inge Røkke fikk nytt konferansebord torsdag, og bordet var så langt at det måtte ta luftveien inn i lokalene på Aker Brygge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge informasjonen NTB har fått må dette være det lengste bordet i Norge i en eneste heltreplate, vel 8,5 meter langt.

- Det er ikke Røkke, men Aker RGI, Norway Seafoods og Aker Yards som skal ha bordet i fellesskap, sier informasjonsdirektør Kaci Kullmann Five i Aker RGI til NTB.

Hun vet ikke hvilket treslag bordet er av, fordi det er innpakket i plast, men legger til at det forrige bordet var for lite.

Ved møbelfabrikken Nesje AS i Molde avviser disponent Narve Nesje ethvert spørsmål om både bord og mottaker. Nesje ber om forståelse for at han ikke ønsker å uttale seg om hvem fabrikken leverer produktene sine til.

Røkke er i godt selskap, for møbelfabrikken på Nesjestranda i Molde har blant andre Det hvite hus, Keiseren av Japan, Slottet, flere oljeselskaper og Stortinget på sin referanseliste.

Men neppe noen av dem har et så langt konferansebord som milliardæren fra Molde....

(NTB)

BORD O'HOI Her kommer det, det nye konferansebordet til Aker RGI og Kjell Inge Røkke. 8,5 meter langt er det - og størst i landet.Foto: SCANPIX