Røkke holdes på pinebenken

Asker utsetter behandlingen av byggesøknaden til drømmeboligen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bygningsrådet i Asker har i kveld besluttet å utsette behandlingen av Kjell Inge Røkkes byggeplaner på Konglunden.

Det var et flertall på seks mot tre rådsmedlemmer som stemte for utsettelse i 14 dager. Dermed holdes Røkke på pinebenken i forhold til planen om å bygge drømmevilla på 1300 kvadratmeter et steinkast fra fjorden.

Byggeplanene innebærer utenom gigantboligen også flytting av en gammel og verneverdig villa, riving av bolig som skal erstattes av ny bolig, bygging av garasjeanlegg, tennisbane, uthus, terrasser, og svømmebasseng.

Kommuneadministrasjonen i Asker har anbefalt politikerne om å godkjenne planene, men politikerne hadde i forkant av behandlingen meldt sin skepsis, noe dagens avgjørelse understreker.

MÅ VENTE: Dette er tegningene av Røkkes nye drømmebolig. I kveld valgte bygningsrådet i Asker å utsette behandlingen av byggesøknaden.
MÅ VENTE: Dette er tegningene av Røkkes nye drømmebolig. I kveld valgte bygningsrådet i Asker å utsette behandlingen av byggesøknaden. Vis mer
DRØMMETOMT: Dette er eiendommen Røkke har kjøpt på Konglunden i Asker. Idyllen ligger innerst i Oslofjorden.
PÅ PINEBENKEN: Kjell Inge Røkke ønsker å bygge drømmevilla på 1300 kvadratmeter. De omfattende planene skal behandles på nytt om 14 dager.