Røkke trakk seg

Kjell Inge Røkke overlater stillingen som konsernsjef i Aker RGI til Leif-Arne Langøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Røkke, som har vært konsernsjef siden 2000, vil fortsatt være styreformann i Aker RGI. Langøy er utdannet siviløkonom og er i dag sjef for Aker Kværner Yards. Han tiltrer som konsernsjef i Aker RGI førstkommende mandag.

- Intet dramatisk

- Sammen med den øvrige toppledelsen og de ansatte ser jeg fram til å videreutvikle Aker RGI, sier Leif-Arne Langøy i en pressemelding.

Den nye konsernledelsen vil foruten Langøy bestå av Olav Revhaug, Bengt A. Rem, Frank O. Reite og Hallvard Muri.

Ifølge Røkke selv og hovedtillitsvalgt Atle Kåre Tranøy ligger det intet dramatisk bak skiftet.

- Når Langøy tiltrer som konsernsjef, representerer det en ny epoke i Aker RGI der jeg nå kan konsentrere meg om mitt arbeid i styrerommene i henholdsvis Aker RGI og Aker Kværner. Jeg vil selvfølgelig fortsatt engasjere meg i prosjekter som tilsier at mitt engasjement er naturlig, sier Røkke i en pressemelding.

Var forberedt

Hovedtillitsvalgt Atle Kåre Tranøy sier til NTB at de ansatte var forberedt på at det ville komme en slik organisasjonsendring, og at de ansatte har etterlyst en endring etter at Helge Lund sluttet.

- Endringen har ligget i kortene. Vi ønsker den nye konsernsjefen lykke til, og er innstilt på et konstruktivt samarbeid, sier Tranøy.

(NTB)

Kjell Inge Røkke overlater stillingen som konsernsjef i Aker RGI til Leif-Arne Langøy (bildet). Langøy er utdannet siviløkonom og er i dag sjef for Aker Kværner Yards. Han tiltrer som konsernsjef i Aker RGI førstkommende mandag.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 324339049


Varnish cache server