Røkkes sønn døpt i Oppdal

Oppkalt etter Røkkes far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I helga tok Kjell Inge Røkke (46) en pause fra den pågående rettssaken, og tok familien med til sitt hyttepalass i Oppdal i Sør-Trøndelag.

Men det viser seg at det ikke var en helt vanlig helgeutflukt. I går skal Røkke og kona Anne Grete Eidsvig (38) ha døpt sin drøye fem måneder gamle sønn i Oppdal kirke, melder lokavisa OPP.

Ifølge avisa fikk guttungen navnet Normann, etter Røkkes far, og han skal ha blitt båret til døpefonten av sin storebror Kristian Monsen Røkke.

Ønsket diskresjon

Familien unnlot å føre sønnen opp på lista over dåpsbarn som på forhånd ble kunngjort i lokalavisene, og unngikk dermed medieoppstuss. Et stort antall oppdalinger fikk imidlertid med seg dåpen, ettersom tre andre barn ble døpt under samme gudstjeneste, i tillegg til at konfirmantsamtaler var lagt til samme kirke.

Soknepresten i Oppdal bekrefter at paret ønsket diskresjon rundt dåpen.

- Røkke har krav på skjerming - spesielt i denne tida. Selv om det er en offentlig sak når barn døpes, ville jeg ikke ha oppgitt dåpsplanen til pressen i forkant dersom jeg hadde blitt spurt. I en slik sammenheng mener jeg det må være greit at familien kan få lov å være familie, sier Arne Aspeland til Adresseavisen.

Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvigs sønn ble født 7. desember i fjor. Røkke har to barn fra sitt første ekteskap, mens yngstemann er parets første felles barn. Røkke og Eidsvig giftet seg i Roma i oktober i fjor.

DØPTE SØNNEN: Kjell Inge Røkke.