Rolig feiring

Været sørget for en relativt rolig start på det nye året.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre eneboliger brant ned, men kulda sørpå og uværet i deler av Nord-Norge har åpenbart lagt en demper på nyttårsfeiringen.

En enebolig på Reinelv i Sørreisa i Troms ble totalskadd i en brann som ble meldt like før midnatt nyttårsaften. Ifølge politiet i Tromsø hadde brannvesenet problemer med vanntilførselen og huset var derfor ikke mulig å redde. Ingen var hjemme da brannen startet.

I Namsos brant en enebolig ned til grunnen. Politiet fikk melding om brannen en halv time etter midnatt. Heller ikke her var det noen hjemme da det begynte å brenne.

En drøy time etter midnatt fikk brannvesenet i Oslo melding om en brann i en enebolig på Nordstrand. Huset var overtent da brannvesenet kom til stedet kort tid etterpå. Huset besto av to leiligheter og to personer ble evakuert fra den ene leiligheten. Ingen ble skadd i denne brannen.

Tidlig på kvelden nyttårsaften ble en 23-åring i Tønsberg truffet av en rakett i hånden. Han ble først sendt ble sendt til Sykehuset Vestfold i Tønsberg, men ble senere overført til Rikshospitalet.

Like etter midnatt fikk ei jente på Holmlia i Oslo en rakett i ansiktet, men hun skal ikke være alvorlig skadd. Hendelsen var ifølge politiet et uhell.

På Notodden i Telemark måtte en mann på sykehus etter å ha blitt truffet av en rakett i foten.

En halv time ut i det nye året ble det meldt om en brann på balkongen i sjuende etasje i en høyblokk i Loddefjord utenfor Bergen. De tre etasjene over ble evakuert på grunn av røykutviklingen, men alle kunne flytte inn igjen etter kort tid.

(NTB)