Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Romantikeren Hayden (17) ga bort 900 blomster til absolutt alle jentene på skolen

Tok på seg tre ekstrajobber og sparte i over ett år.

- SENSITIV SJEL: 17-åringen Hayden Godfrey beskrives av mora som en «sensitiv gutt». Den selverklærte romantikeren ønsket ikke at noen av jentene på skolen skulle føle seg oversett. Dermed fikk alle én blomst hver. Foto: Facebook / Privat
- SENSITIV SJEL: 17-åringen Hayden Godfrey beskrives av mora som en «sensitiv gutt». Den selverklærte romantikeren ønsket ikke at noen av jentene på skolen skulle føle seg oversett. Dermed fikk alle én blomst hver. Foto: Facebook / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - I dag ga jeg bort 900 blomster, en til hver jente på skolen, og det var absolutt verdt det. Jeg tror ikke det finnes noe som kan sammenlignes med å se alle jentene i livet ditt holde en blomst mens de går gjennom skolekorridorene, skriver den romantiske 17-åringen i sitt offentlige innlegg på Facebook.

Hayden Godfrey får nå oppmerksomhet verden over for sin svært omtenksomme gest i forkant av årets valentinsdag. Ifølge ABC News sparte den unge gutten fra Smithfield i delstaten Utah i halvannet år, og tok på seg tre jobber, for å realisere drømmen.

- Fikk ideen på barneskolen Innlegget er delt flere tusen ganger, og den digitale applausen vil ingen ende ta for den omtenksomme Utah-gutten.

NOK TIL ALLE: Hayden Godfrey bestilte 900 nelliker fra internett og sørget for at 834 jenter fikk velfortjent oppmerksomhet under årets valentinsfeiring. Foto: Privat
NOK TIL ALLE: Hayden Godfrey bestilte 900 nelliker fra internett og sørget for at 834 jenter fikk velfortjent oppmerksomhet under årets valentinsfeiring. Foto: Privat Vis mer

- Han fikk først ideen på barneskolen da han oppdaget at ikke alle jentene ble gjort stas på. Det knuste hjertet til Hayden. Han er en sensitiv gutt, og vil at alle jenter skal være glade, sier den stolte mora Erin Godfrey til nyhetskanalen.

Han brukte 450 dollar, rundt 3800 kroner, på blomstene. Pengene tjente han ved å jobbe deltid på McDonalds, en meksikansk restaurant og den lokale matbutikken, skriver Huffington Post.

Etter over ett år med sparing hadde han råd til å bestille 900 nelliker i forskjellige farger fra en butikk på nettet. Rundt 20 venner hjalp til med å dele ut blomstene, og den massive kjærlighetserklæringen ble støttet av skolens assisterende rektor.

- Han jobbet med skoleadministrasjonen hele veien. Vi talte opp hvor mange jenter som går på skolen, og så avbrøt vi undervisningen på slutten av dagen slik at de fikk delt ut blomstene. Han er en utrolig skjønn gutt, sier Curt Hanks.

Kjæresten fikk sitt Til slutt gikk 834 jenter hjem fra skolen torsdag med en nellik i hånda, skriver ABC News. Resten av blomstene vet foreløpig ikke Hayden hva han skal gjøre med, men sier han «finner en løsning».

Med tanke på omfanget og rekkevidden av romantikerens varme tanker skulle man kanskje tro at bedåreren er singel, men det er han ikke.

17-åringen passet imidlertid på at kjæresten, Lilyan Sharp (18), ble tatt hånd om. Hun fikk billetter til en konsert i Salt Lake City med pop-gruppa A Great Big World i mars, og skal være strålende fornøyd med sin snille kjæreste.