Romantikk ved første klikk

-  Alle kameratene mine trodde jeg var gæren som skulle sjekke på nett, men nå er alle med. Flere er forelsket, sier Olav-André (22), som traff sin Cathrine (17) på Valdresromantikk.no

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FAGERNES (Dagbladet): De to er tydelig nyforelsket og fniser litt mens de forteller om hvordan de traff hverandre.

-  Jeg la ut profilen min rett etter at sida hadde blitt opprettet i mars. Men jeg turte ikke å legge ut bilde, sier Cathrine Hagaseth.

Hun chattet med flere gutter, men festet seg etter hvert ved en gutt som virket irriterte hovmodig.

-  Han skrev at hadde alle vært som ham, så ville verden blitt et bedre sted. Det synes jeg var utrolig teit, og jeg tenkte at han måtte være ei skikkelig klyse, sier hun.

Gutta lo

Den ganske selvsikre fyren var Olav-André Kjørlien, som syntes det var ålreit at Cathrine syntes at han var en dust. De begynte å chatte og skrev fram og tilbake i flere måneder før Olav-André tok motet til seg. Han ba henne med på kino.

-  Det ble kino i august og så en kino til og enda en, og så til slutt ble vi sammen. Jeg synes dette er helt supert. Jeg hadde jo egentlig ingen planer om å treffe noen, og alle gutta lo av meg da jeg registrerte meg, men nå er de med alle sammen. Dette er et veldig bra tiltak for å få yngre mennesker til å bli i Valdres, sier Olav-André.

Forelska

Cathrine forteller at flere av hennes venninner som bor i bygdene rundt Fagernes også chatter og dater på Valdresromantikk.no.

Hun kikker bort på kjæresten sin før hun litt nølende svarer på spørsmålet om de er forelsket.

-  Jo, det er vi.

-  Ja, vi er det, slår Olav-André fast.

-  Jeg håper da virkelig det.

PR: Nettstedet Valdresromantikk.no markedsfører seg på mange måter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer