Romeo (37) knivdrept i London i 2016. Nå er mann pågrepet i Oslo: - Reiste til Afrika på drapsdagen

Engelsk politi har jobbet i nesten to år med drapsmysteriet i bydelen Camden en sein natt i mai 2016. I dag ble en mann varetektsfengslet i fire uker i Oslo tingrett.

DREPT: Tobarnsfaren Romeo Nkansah (37) ble drept på åpen gate i London-bydelen Camden i 2016. Nå er en mann pågrepet i Oslo for drapet. Foto: Metropolitan Police
DREPT: Tobarnsfaren Romeo Nkansah (37) ble drept på åpen gate i London-bydelen Camden i 2016. Nå er en mann pågrepet i Oslo for drapet. Foto: Metropolitan Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo-politiet pågrep torsdag en britisk statsborger som er etterlyst for drap i England.

Politiet gikk til aksjon mot en leilighet på Torshov. Ifølge patruljen på stedet forsøkte mannen i slutten av 20-åra å komme seg ut av vinduet i fjerdeetasje, men gårsdagen blir den siste i frihet på en stund for mannen.

I ettermiddag ble han varetektsfengslet i fire uker, mistenkt og etterlyst for drapet på den nederlandske tobarnsfaren Romeo Nkansah (37).

- Reiste til Afrika

Romeo Nkansah var ute på byen i Camden, et område i nordvestlige London, da han ble knivstukket rett før klokka fire om morgenen 29. mai 2016.

Til tross for at det var mange mennesker i området, i tillegg til mange overvåkingskameraer, har ingen blitt dømt for drapet.

Ifølge politiet reiste mannen som nå er pågrepet i Oslo til Afrika den samme dagen.

- Han har oppholdt seg i Afrika i ett år og reist i Norge. I den perioden har han ikke meldt seg til britisk politi. Det er et klart grunnlag for utlevering her, sier politiadvokat Anders Valen Mørland i Oslo tingrett i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer