Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Romeriksporten stengt for togtrafikk

All togtrafikk mellom Oslo S og Lillestrøm er stanset etter at en mann ble observert inne i Romeriksporten. Politiet har ikke kontroll på hvor mannen befinner seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen har kommet seg inn i tunnelen fra Romerike-siden, og han ble observert ved skinnegangen et stykke inn i tunnelen av togføreren på flytoget som var på vei til Oslo. Politi og brannvesen leter nå etter mannen med store styrker.

— Det er ingenting som har tydet på at vedkommende har kommet seg ut. Vi har nå sjekket strekningen fra Lillestrøm til Lørenskog uten å ha sett noe til ham. Nå fortsetter vi mot Oslo, men bruker da hunder for å gjøre noe lettere, opplyser operasjonsleder Petter Olausson i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Flytoget skal ha vært nær å kjøre på mannen. Vedkommende er mørkkledd, men politiet har foreløpig ikke flere opplysninger, da flytogføreren er den eneste som har observert ham.

— Vi har ikke funnet mannen, så det er umulig å si når trafikken kan åpne igjen. Nå er det ingen bevegelse i Romeriksporten utenom nødmannskapene, sier Olausson.

Hele Norges coronakart