Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rømling drev villmannskjøring

Rømling stjal penger fra Kiwi og forsvant i retning Drammen i stjålet rød Golf.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I en stjålet rød golf raste den etterlyste rømlingen i slutten av 30-årene mot Drammen i feil kjørefelt.

Politiet avbrøt forfølgelsen, og forsøkte å stenge av trafikken så godt de kunne. Heldigvis forårsaket ikke villmannskjøringen noen ulykke.

Politijakten startet ved Lilleaker i Oslo ved 14.30-tida i ettermiddag. Mannen skal ha stjålet penger fra kassa i en Kiwi-butikk, og stukket av i den stjålne Golfen. Flere politipatruljer forfulgte mannen i høy hastighet langs Ring 3 på vei mot Bærum.

Da golfen kom til Sandvika, kjørte den av E18, og deretter opp igjen og videre mot Drammen - da i feil kjøreretning.

- Vi avbrøt forfølgelsen for å unngå større risiko. Personen vi forfulgte kjørte av hovedveien igjen ved Kjørbo, og fortsatte deretter E16 mot Sollihøgda, opplyser operasjonsleder Marlow Granbalen ved Asker og Bærum politidistrikt.

Politipatruljene fra Oslo og Asker og Bærum klarte til slutt å stanse rømlingen ved Hamang like utenfor Sandvika. Selve pågripelsen skal ha skjedd uten skader på personell eller kjøretøy.

- Den røde Golfen var stjålet. Og den etterlyste mannen har rømt fra en fengselsinstitusjon, sier Granbalen til Dagbladet.no.

BLE TATT TIL SLUTT: Her har politiet fått tak i villmannskjøreren. Foto: Runar Halling
BLE TATT TIL SLUTT: Her har politiet fått tak i villmannskjøreren. Foto: Runar Halling Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!