Rømling etterlyst over hele Europa

25-åringen som rømte fra Kristiansand fengsel i natt, er fortsatt på frifot. Mannen er etterlyst i hele Schengen-området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet i byen har varslet Kriminalpolitisentralen og aktuelle grenseoverganger om flukten. I tillegg er alle lensmannskontorer og politidistrikter varslet om rømlingen, opplyser vaktsjef Bjørn Hanssen til NTB tirsdag kveld.

- Vi kommer til å lete høyt og lavt helt til vi finner ham, sier Hanssen.

25-åringen rømte sammen med en 32 år gammel mann. 32-åringen ble skadd under rømningen. Han ble pågrepet av politiet og lagt inn på sykehus med beinbrudd på kvelden julaften.

De to fangene firte seg ned om lag 25 meter fra fengselet som har lokaler i 10., 9. og 8. etasje i tinghuset i Kristiansand. Vaktsjef Bjørn Hanssen vet ikke om de to mennene fikk hjelp fra folk på utsiden av fengselet.

Mens den ene greide nedfiringen godt, gikk det altså galt for den andre. Skaden gjorde at han ikke kom seg videre, og pågripelsen bød ikke på problemer.

25-åringen satt i varetekt for en narkotikaforbrytelse, den andre for pengeforfalskning.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer