Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rømling tatt foran politistasjon

Friheten ble kortvarig for en 20 år gammel mann som i dag klarte å rømme fra cella i Verdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 20 år gammel mann rømte fra politiets varetekt i Verdal i 18.30-tida i kveld. Til tross for at politiet hadde mistanke om at han kunne være på vei til Steinkjer, hadde de ikke patruljer i området.

Dermed ble jobben lett for politiet da 20-åringen tok turen forbi politihuset i Steinkjer.

En politimann som tilfeldigvis jobbet overtid på kontoret i Steinkjer satte seg nemlig i bilen for å kjøre mot Verdal, men like ved utkjørselen møtte han bilen til den 20 år gamle rømlingen.

Var fri i 30 minutter
- Makkeren min på operasjonssentralen så også dette gjennom kontorvinduet, og løp for å bistå i pågripelsen, sier operasjonsleder Svein Olav Bruun til adressa.no.

Like etter klokka 19 var mannen dermed igjen i politiets varetekt.

Det er for politiet uklart hva 20-åringen gjorde i Steinkjer. Det er også uvisst hvordan mannen klarte å rømme fra politiets varetekt.

Mannen er siktet for grove tyverier, og vil nå bli fraktet tilbake til Verdal og arresten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling