Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rømling trolig bevæpnet

DARBU (Dagbladet): Politiet etterlyser en mann i 30-årene som skal ha vært kameraten til 37-åringen som ble pågrepet kort tid etter ranet. Den etterlyste har normal legemsbygning, er om lag 1,80 høy og var kledd i svart jakke og svarte bukser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Nå får vi jo vilt fremmede voldsmenn inn i stua vår»

Signalementet er basert på det som har kommet fram under politiavhørene av de fornærmede, som fortsatte på Kongsberg politistasjon i går kveld.

- Vi vet hva han har gjort, han har unnsluppet fra politiet, og vi kan ikke utelukke at han er bevæpnet. Vi ser derfor meget alvorlig på saken, sier adjutant ved Kongsberg politidistrikt Hans Egil Seljordslia til Dagbladet.
Overfallsmennene skal ha fått med seg en koffert som inneholdt viktige dokumenter. Under biljakten kastet overfallsmennene dokumenter ut gjennom vinduet, og politiet skal etter det Dagbladet erfarer ha lett i veikanten etter disse papirene.

- Var det de stjålne dokumentene politiet lette etter?
- Vi har gjort en del beslag i saken. Det kan jeg bekrefte, sier politiadjutant Seljordslia.

37-åringen som ble pågrepet kort tid etter ranet, sitter fremdeles i avhør ved Kongsberg politistasjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media