Rømlingen hadde sittet i vinduskarmen i tre timer og truet med å hoppe, da politiet fant fram kattungen

Brukte mannens katt til å lure ham bort fra vinduskarmen.

BRUKTE KATT UNDER PÅGRIPELSE:  Denne politimannen tok en katt i bruk da han skulle hindre en mann i å hoppe fra et vindu - og pågripe ham - i San Francisco i dag. Foto: San Francisco police departement
BRUKTE KATT UNDER PÅGRIPELSE: Denne politimannen tok en katt i bruk da han skulle hindre en mann i å hoppe fra et vindu - og pågripe ham - i San Francisco i dag. Foto: San Francisco police departementVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i San Francisco brukte i dag en noe uvanlig metode for å forhindre et selvdrap. En mann hadde rømt fra politiet og sittet tre timer i en vinduskarm, da en politimann kom og lokket mannen inn igjen ved hjelp av en katt.

- Undervurder aldri kraften av en eiers kjærlighet til kattungen sin, skriver kollega Grace Gatpandan i San Francisco Police Departement på Twitter.

Mannen ble stoppet av politiet i Dore Street, ifølge CBS News, men løp fra stedet da politiet begynte å undersøke ham. Seinere viste det seg at bilen var stjålet.

Politiet fulgte etter mannen, som løp og hoppet over et gjerde, før han gikk inn i en toetasjes bygning. Der kom han ut i et vindu i andreetasje uten skjorte og sko - og truet med å hoppe.

Politiet forhandlet med mannen i tre timer før mannens familie kom til stedet. Og det hadde et ess i ermet - mannens katt.

Da politiet tok med katten opp i andre etasje, fikk de roet ham ned og lokket ham inn igjen. Nå er mannen pågrepet av politiet.