Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rømmer fra skatten

LONDON (Dagbladet): Spice Girls rømmer fra England. Det er skattetrykket som har fått Spice-jentene til å vurdere å bosette seg i Sveits i ett år. Den engelske popgruppa regner med å spare 360 millioner kroner i skatt på flyttingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spice Girls har gått til topps på alle lister, og jentene regner med å tjene nærmere 100 millioner hver i år. Dette er skattbar inntekt.

En verdensturné, ny plate og den nye filmen som slippes neste år gjør at Spice Girls regner med å doble inntektene i 1998.

For å slippe å betale skatt for disse inntektene planlegger jentene en lang reise. Ifølge avisa «The Mirror» er planen å være på veien i vel 12 måneder.

I løpet av disse 12 månedene har ikke de fem Spice Girls-jentene lov til å være mer enn 60 dager hjemme i England.

Planen er å besøke over 30 land, og i tillegg bosette seg i Sveits. De fem skal imidlertid bruke alle sine 60 lovlige dager i England, og beholder derfor sine eiendommer.

Spice Girls legger opp til en omfattende turné. USA er allerede besøkt, og nå skal de gå løs på Øst-Europa, Australia, Østen og kanskje deler av Amerika igjen.

RØMMER: «Veldig sexy», mente Spice Girls om prins Charles da de traff ham tidligere i år. Men prinsen er ikke nok til å holde pop-jentene i England. Nå rømmer de øyriket for å slippe unna det harde skattetrykket.