Rom@ntisk?

Hun gir ham maks to minutter til å vise at han er drømmehingsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«KOSCHELIG» og «låv» er ord som betyr over og ut. Leter han etter «ei snill jente på 35» eller opererer med brukernavnet «tarzan», «handyman-hunk» eller «drømmemannen», stønner hun. Nekter han å legge ut bilde, er han gift. Har han skjegg, jobb i Staten, dårlig humor eller mange ortografiske feil, sier hun «bye, bye, baby».Nettsjekkeren, en kvinnelig bekjent, har snart fire års erfaring med nettdating. Nettprinsessa er nådeløs, uhyre bevisst og lynende effektiv, der hun sitter med laptopen sin og tekoppen. Ti-femten kandidater sjekkes ut på 30-40 minutter. Over og ut, svisj.

NETTDATING ER normalisert. Det er snart like vanlig å møte drømmemannen på nett som på jobben. Rundt én million nordmenn har prøvd. Vi flørter på match.com, Q500.no, sukker.no, nettdaten.no, finnenvenn.no, moteplassen.com og hei.dagbladet.no. Eventuelt velger vi bonderomantikk, valdresdating for de rurale, gaysir for homser, BBWNorge, for lubne damer og bamser eller internasjonale varianter som JDate for jøder. Nettflørt er blitt den vanlige metoden for å komme i gang. Det handler om å øve seg og bygge opp selvtilliten etter for eksempel et samlivsbrudd, før man tar flørtingen til den virkelige verden. Nettflørt gjør susen med selvtilliten til de dumpa og sønderknuste. Fra våt flekk til struttende, sexy casanova: «Alle vil ha meg». Her er mange psykologtimer og sykemeldinger spart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.