Brasil:

Rømt seriemorder tatt etter to år

Roberto Marcelo Paiva Ramos (50) fikk 60 år i fengsel. Så klarte han å rømme.

PÅ FLUKT: For snart to år siden klarte seriemorderen Roberto Ramos å rømme. Denne uka klarte politiet omsider å ta ham. Foto: Jam Post
PÅ FLUKT: For snart to år siden klarte seriemorderen Roberto Ramos å rømme. Denne uka klarte politiet omsider å ta ham. Foto: Jam Post Vis mer
Publisert
Annonse

Onsdag 15. november klarte brasiliansk politi omsider å sette håndjern på mannen som er blitt omtalt som en av landets verste seriemordere.

Mellom 1997 og 2006 skal Roberto Marcelo Paiva Ramos (50) ha tatt livet av minst sju kvinner i delstatene Minas Gerais og Bahia.

Drapsorgien endte med at han ble arrestert kort tid etter drapet på turisten Adriana Chamie Nunes (32), som ble funnet drept på et gjestehus i Arraial D’Ajuda.

Slått til døde

Ifølge nyhetsbyrået Jam Press benyttet Ramos fysisk vold som sin foretrukne drapsmetode. Hans siste kjente offer, Nunes, ble kvalt med elektrisk ledning og deretter slått i hodet med en kølle.

DEN NORMALE SERIEMORDEREN: «Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes» lar oss ta del i samtalene med en av historiens verste seriemordere. Video: Netflix Vis mer

Myndighetene i Minas Gerais og Bahia har beskrevet ham som en psykopat som får glede av å se ofrene lide og dø.

Ramos ble dømt til 60 års fengsel. Men da han ble innvilget prøveløslatelse, forduftet han.

Jobbet som servitør

Etter å ha vært på flukt fra myndighetene i nesten to år, klarte politiet å fange ham på et fiskemarked i et nabolag i den nordlige sonen av storbyen Rio de Janeiro.

Nyhetskanalen Metropoles siterer sjefen ved den lokale politistasjonen som forteller at Ramos hadde skapt seg en ny identitet.

Han skal ha jobbet i ulike kiosker og som servitør.

Etter arrestasjonen ble Ramos, ifølge politisjefen, overført til fengselssystemet i Rio de Janeiro. Seinere overføres han til Minas Gerais der han sonet den opprinnelige dommen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer