Rømte fra bilen full av tyvegods

BODØ (Dagbladet): I fjor høst ble en 34-åring avslørt etter et togtyveri av 1,6 millioner kroner på Bodø stasjon. I helga slo han til igjen mot et bolighus ved Skarberget i Tysfjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til søndag og søndag kveld presterte han å:

Kjøre bilen fast på åstedet etter å ha rasert og bestjålet et bolighus.Rømme bilen til tross for at den var full av tyvegods, narkotika og papirer som identifiserte både ham og kjæresten.Returnere til åstedet i leiebil, til tross for at huset var bevoktet av uniformert politi i politibil. Bli pågrepet i en parkeringslomme like ved åstedet, mens kjæresten satt ved siden av med en sprøyte i underarmen.

Krimkomedie

Historien som utspilte seg ved E6 nord for ferjeleiet ved Skarberget i Tysfjord, er som hentet ut av en krimkomedie.

Det endevendte huset tilhører en eldre kvinne som heldigvis var bortreist i helga. Søndag formiddag ble innbruddet og den hensatte bilen, en eldre uregistrert Ford Taunus med stjålne skilter, oppdaget av slektninger.

Fant ID-papirer

- Hele huset var rasert, og i bilen fant vi tyvegods som trolig stammet fra flere innbrudd.

- Dessuten fant jeg ID-papirer som indikerte hvilke to personer vi skulle lete etter, forteller lensmannsbetjent Alf Almberg. - Begge de to pågrepne er fra Salten-distriktet og er kjenninger av politiet. Mannen har ikke vært villig til å forklare seg. Han er nå overlatt til politiet i Bodø. Kvinnen skal avhøres i Narvik i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer