Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kansas, USA:

Rømte «hjem»

Labradoren Cleo gikk over 90 kilometer til det gamle hjemmet sitt.

UT PÅ TUR - ALDRI SUR: Flere dager brukte Cleo på å komme seg fra Kansas til Missouri. Foto: AP
UT PÅ TUR - ALDRI SUR: Flere dager brukte Cleo på å komme seg fra Kansas til Missouri. Foto: AP Vis mer

I starten av juli forsvant den fire år gamle Labradoren, Cleo, fra hjemmet sitt i Kansas, uten at noen skjønte hva som hadde skjedd. Flere dager gikk uten at hun dukket opp, og uten at eierne klarte å finne henne.

I løpet av disse dagene har Cleo klart å komme seg fra Kansas til Missouri, og til det gamle huset de bodde i for rundt to år siden.

LEKENDE: Hunden Kratu vinner alles hjerter med denne opptredenen. Video: Crufts / Channel 4 Vis mer

Dette oppdaget Colton Michael, som bor i huset nå, ifølge CNN.

En dag han og kona akkurat hadde kommet hjem fra jobb, lå Cleo på trammen deres, som om hun ikke hadde gjort annet. De fikk sjekket om hun var chippet, og fikk opp navnet på eierne til labradoren.

FORVIRRET: Ingen klarer skjønne hvordan labradoren kom seg til det gamle huset. Foto: AP
FORVIRRET: Ingen klarer skjønne hvordan labradoren kom seg til det gamle huset. Foto: AP Vis mer

Kona synes det var noe kjent med etternavnet, og kom på at det var det samme som de som hadde bodd i huset to år før hadde hatt - nemlig eierne til Cleo.

MORSOMT: Mange har trukket på smilebåndet av denne hunden som sitter og ser på TV akkurat som et menneske. Video: Marielle Moberg Vis mer

En liten tur på Facebook, resulterte i at Colton klarte å finne eierne til Cleo, og fikk fortalt at de hadde funnet hunden deres, men at de ikke klarte å forstå hvordan hun hadde kommet seg dit.

Mellom de to husene er det over 90 kilometer, Cleo må ha gått for å ha kommet seg fram. Hun har også måttet krysse en elv eller en høyt trafikkert bru for å komme seg dit.

Verken eierne til Cleo, eller Colton og kona, sier de kan forstå hvordan hun har klart det, men at de bare er glade for at hun ble funnet med helsa i behold.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!