KNIVDRAMA: En mann, som skal ha vært kledd som en postmann, angrep en kvinne med kniv i Hovetbakken i Porsgrunn i ettermiddag. Foto: Fredrik Pedersen / Varden
KNIVDRAMA: En mann, som skal ha vært kledd som en postmann, angrep en kvinne med kniv i Hovetbakken i Porsgrunn i ettermiddag. Foto: Fredrik Pedersen / VardenVis mer

Rømte inn på badet med tre barn da «postmannen» brøt seg inn med kniv

Knivdrama i Porsgrunn i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann kledd i klær som likner postens uniform ringte på døra i en bolig, der en kvinne og tre barn oppholdt seg, i Porgrunn i dag.

- Hun åpnet ikke døra, men mannen knuste en rute og tok seg inn i leiligheten, sier Jens Arne Bærland operasjonsleder i Telemark politidistrikt, til Dagbladet.

Knivskader Kvinnen ble stukket med kniv, og søkte tilflukt inne på badet sammen med de tre barna. Fra badet ringte kvinnen til politiet, og kvinnen og de tre barna var fremdeles på badet da politiet kom til stedet.

Kvinnen ble kjørt til legevakta for behandling av knivskader på hånden og i halsen, kvinnen blir omtalt som lettere skadd.

Politiet fikk melding om hendelsen i Hovetbakken i Porsgrunn klokka 16.41 i dag.

Ukjent gjerningsmann - Politiet er på stedet med flere patruljer og søker etter gjerningsmannen. Så langt er ingen pågrepet, opplyste Bærland rundt klokka 17.30 i dag.

Gjerningsmannen blir beskrevet som en norsk mann i 30-åra, rundt 170 cm høy og ble av de som var i leiligheten beskrevet som en postmann.

- Vi har avsluttet letingen etter gjerninsmannen på stedet, og har satt i gang etterforskning, sier Bærland.

SØKER GJERNINGSMANN: Politiet har nå avsluttet letingen etter gjerningsmannen på stedet. Foto: Fredrik Pedersen / Varden
SØKER GJERNINGSMANN: Politiet har nå avsluttet letingen etter gjerningsmannen på stedet. Foto: Fredrik Pedersen / Varden Vis mer