Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rømte med millionen

Malmø-mannen visste råd da en million kroner feilaktig havnet på kontoen hans. Han tok pengene og rømte til Iran. Like lønnsomt var det ikke å reise tilbake og be om nytt pass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I to år lette politiet etter den nyrike 39-åringen uten hell. I mai 1999 førte en menneskelig feil til at Foreningssparebanken satte inn 1.216.316 kroner på kontoen hans. Han tok ut nesten hele beløpet, sa opp leiligheten og dro med familien til Iran.

I juli i fjor sendte politiet ut en arrestordre på mannen, skriver Expressen.

Tirsdag da han kom spaserende inn på politistasjonen i Malmø for å skaffe seg nytt pass, ble han pågrepet umiddelbart. I dag blir han framstilt for varetektsfengsling fordi politiet frykter at han skal rømme på nytt.

- Mannen benekter å ha gjort noe straffbart, opplyser politijurist Bengt Dahlbom.

FRISTENDE: 39-åringen klarte ikke å dy seg da han oppdaget millionen som hadde ramlet inn på kontoen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling