Rømte naken og forslått fra horekunde

Kvinne (27) til sykehus. Mistenkt mann ikke pågrepet ett døgn etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet leter fortsatt etter en navngitt mann i 30-årene etter at en naken og forslått kvinne ved 23-tiden i  går kveld kom løpende inn på en restauranten i Oslo.

Den mistenkte mannen var fortsatt ikke pågrepet ett døgn seinere, ved 23-tiden sønsdag kveld, får Dagbladet.no opplyst ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt. 

- Kvinnen var kraftig forslått, sier operasjonsleder Kjetil Kroken til Dagbladet.no.

Han forteller at den 27 år gamle kvinnen, som er prostituert, hevder hun var blitt mishandlet av en mann i 30-årene, som politiet nå leter etter.  

Kvinnen flyktet inn på Cosmo Thai og Sushi i Munkedamsveien i Oslo. Kroken forteller at de har lokalisert åstedet, som er en leilighet i nærheten.

- Det var mye blod i leiligheten, og vi søker etter en navngitt person, sier Kroken.

Et vitne Dagbladet.no har snakket med, var på fest i gården der kvinnen er blitt skadet. Vitnet og flere andre festdeltakere så en naken kvinne i bakgården kort tid før hun søkte tilflukt på restauranten i nabolaget.

Politiet leter klokken 08.40 i dag fortsatt etter mannen som har adressen  i leiligheten der mishandlingen skal ha skjedd.

 NAKEN OG FORSLÅTT: Kvinnen kom løpende naken og forslått inn på restauranten Cosmo Thai og Sushi i Munkedamsveien 59. Der fikk hun hjelp av personalet, som ringte politi og sykebil. Foto: DANIEL DALE LAABAK
NAKEN OG FORSLÅTT: Kvinnen kom løpende naken og forslått inn på restauranten Cosmo Thai og Sushi i Munkedamsveien 59. Der fikk hun hjelp av personalet, som ringte politi og sykebil. Foto: DANIEL DALE LAABAK Vis mer