Ron ruller inn: - Damer har slitt meg ut

Ron Sheppard er kjent for å være «Storbritannias mest gifte mann». Nå flytter han fra kvinner, kopper og kar - og er klar for å leve sine siste år på egen hånd.

DAMEGLAD: Ron har alltid vært glad i damer. Nå er den tid forbi. Foto: SWNS.
DAMEGLAD: Ron har alltid vært glad i damer. Nå er den tid forbi. Foto: SWNS. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

74 år gamle Ron Sheppard har skapt overskrifter utallige ganger opp gjennom åra for sine mange ekteskap.

Storsjarmøren har vært gift hele åtte ganger, og har som følge av det knabbet til seg tittelen «Storbritannias mest gifte mann», ifølge nettstedet LadBible.

Som en selvutnevnt rundbrenner og kvinnekjenner har han karet sin vei gjennom livet med forhold etter forhold. Og kunnskapen han har fått etter sine mange relasjoner, har han spunnet «gull» av:

I 2014 ga han nemlig ut boka «The Lord of The Weddings» - og i skrivende stund er han i gang med «The Wife Collector», hvor han utbroderer om sitt aktive og kvinnefylte liv med bryllup etter bryllup.

De flertallige hvetebrødsdagene har imidlertid tært på den en gang så spreke mannen, som nå opplyser overfor avisa Somerset Live at han legger opp casanova-livet:

- Damer har slitt meg helt ut. Jeg orker ikke mer, sier han til avisa.

«HEIT»: Det blir pinlig da Nataniel skal sablere en flaske i det nye datingprogrammet til Prime Video. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken. Video: Prime Video Vis mer

Helsa sier stopp

Det er ikke lenge siden Sheppard var på utkikk etter en kone nummer ni. Høsten 2022 sa han til avisa Mirror at han hatet å være singel.

Nå har pipa imidlertid fått en annen lyd: Selv om engelskmannen understreker at han fortsatt har en forkjærlighet for det motsatte kjønn, setter helsa stopper for flere forhold, skal vi tro den eldre herremannen:

- Jeg tror alle damene opp gjennom har slitt ut kroppen min. Helsa mi er ikke bra lenger, det blir ikke mer moro på meg, sier han videre til Somerset.

74-åringen sier han har vært «litt av en rundbrenner», som nå må dra i bremsen.

FERDIG: Ron sier damelivet er over. Foto: SWNS.
FERDIG: Ron sier damelivet er over. Foto: SWNS. Vis mer

Skal leve alene

Sheppard, som fyller 75 år i mai, forlater nå en toromsleilighet i Somerton, England til fordel for et nytt og roligere liv på et eldrehjem i Isle of Wight, tre timer unna, skriver Somerset videre.

Der skal han nyte de siste leveårene sine på egen hånd - helt damefritt, forsikrer han.

Sheppard innrømmer å ha hatt sine runder med mentalt og fysisk stress grunnet ulike skilsmisser, men understreker at han er takknemlig for alt livet har hatt å by på.

- Ekteskapene har gitt meg åtte fantastiske barn jeg aldri ville vært foruten, fortsetter han til Somerset Live.

Ifølge avisa ser Sheppard fram til å bo nærmere barna sine, som for ham «betyr alt». Han har imidlertid ingen kontakt med ekskonene sine, noe han beskriver som «like greit».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer