Går ut mot Trump-vennlig blad:

Ronan Farrow: - Har opplevd liknende utpressing som Jeff Bezos

Den prisbelønte gravejournalisten Ronan Farrow går også ut med beskyldninger mot eieren av the National Enquirer.

PRISBELØNT: Ronan Farrow er journalisten som skrev artiklene om Harvey Weinstein som rullet i gang Metoo-bevegelsen. Nå hevder også han seg truet av eieren av den Trump-vennlige publikasjonen the National Enquirer. Foto: NTB Scanpix
PRISBELØNT: Ronan Farrow er journalisten som skrev artiklene om Harvey Weinstein som rullet i gang Metoo-bevegelsen. Nå hevder også han seg truet av eieren av den Trump-vennlige publikasjonen the National Enquirer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i dag ble det kjent at Amazon-sjefen Jeff Bezos (54) anklager eieren av sladderbladet The National Enquirer for «utpressing», ifølge New York Times og Washington Post.

Nå viser det seg at han ikke er den eneste som kommer med beskyldninger mot American Media Inc., som eier den Trump-vennlige publikasjonen the National Enquirer.

Etter at Bezos gikk ut og fortalte om utpressingen tvitret gravejournalist Ronan Farrow at også han og «minst en annen prisbelønt journalist» skal ha blitt utsatt for utpressing fra selskapet. Ifølge Farrow skal de ha blitt utsatt for utpressing etter at de rapporterte om tabloidens avtaler med USAs president Donald Trump, ifølge USA Today.

- Fikk liknende trusler

Ronan Farrow er journalisten som rapporterte om overgrepsanklagene mot filmmogulen Harvey Weinstein. Gravearbeidet til Farrow bidro til å sette i gang den verdensomspennende Metoo-bevegelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer