Ronny fridde etter fire måneder - Merethe sa ja

Ronny Gjelsvik (37) fra Horten skulle bare til frisøren. Klar med saksa sto Merethe Gjelsvik (34). Ett år etter var de gift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Han bestilte time i frisørsalongen min. Jeg hadde ikke sett ham før, men vi fant tonen med en gang, forteller Merethe Gjelsvik.

-  Ja, det var kjærlighet ved første blikk, sier Ronny Gjelsvik.

Trodde det var fleip

I januar i fjor ble de et par, og så gikk det slag i slag. I mars flyttet de sammen, og i mai fridde Ronny på en restaurant i København.

-  Jeg trodde han fleipet. Men da jeg skjønte at han mente alvor, var jeg ikke i tvil. Jeg gråt og svarte ja, sier Merethe til Dagbladet.

Bryllupet sto to måneder etter frieriet, og kort tid etterpå ble Merethe gravid. Lille Thea Helene kom til verden i juni i år. Merethe har sønnen Jonas (5 1/2) fra et tidligere forhold.

-  Dette må ha gått i turbofart?

-  Ja, men vi har ikke vært i tvil om at det er det rette for oss. Når man er blitt såpass voksen, vet man bedre hvem man passer sammen med. I tillegg kjenner man seg selv bedre, og merker fort om kjemien stemmer eller ikke, sier Merethe.

Tenker likt

Paret fra Horten har ikke angret en dag på at de gikk så fort fram, og mener det er viktig å ta noen sjanser og satse på hverandre når kjemien stemmer.

-  Vi tenker ganske likt, kommuniserer godt og løser konflikter før de oppstår. Til andre par i turboforhold vil jeg si: Ta vare på kjærligheten, prat sammen og vær åpne. Det er viktig, sier Merethe.

FULL KLAFF: Amors piler traff Merethe og Ronny Gjelsvik i frisørsalongen. Så ble det frieri, bryllup og barn i turbofart. Paret har dattera Thea Helene Gjelsvik. Fra før har Merethe sønnen Jonas Fremstedal.