- Ronny kastet Jan Petter i brønnen

Drapsofferet lå i brønnen i 14 måneder.

NEKTER: Drapsdømte Ronny Kjeldsen nekter for å ha noe med drapet på Jan Petter Aarstad å gjøre. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
NEKTER: Drapsdømte Ronny Kjeldsen nekter for å ha noe med drapet på Jan Petter Aarstad å gjøre. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): Med en hoderistende Ronny Kjeldsen (44) som tilhører, forklarte Knut Arne Thorstensen (35) seg om drapet på Jan Petter Aarstad. Han ble funnet død under masse skrot som gressklippere, takstein og vaskemaskiner i brønnen på Vollheim gård i januar 2008. Da hadde liket trolig ligget der i 14 måneder.

NekterKjeldsen er dømt for drapet, men nekter plent for å ha noe med dette å gjøre.Da han ble dømt i Gjøvik tingrett var han skråsikker på at rettferdigheten ville seire i lagmannsretten.- De har ikke bare kjørt slalåm her, de har kjørt utfor ogbommet på alle portene. Det er helt utrolig. Jeg har ikke ord, sa Kjeldsen om dommen i mars.

Thorstensen startet sin forklaring i Eidsivating lagmannsrett i dag. Han sliter med dårlig helse etter mange år som narkoman og bruker for tiden krykker.Førstelagmann Odd Jarl Pedersen innleder med å spørre om hvordan formen er.- Jeg har mye smerter, svarte Thorstensen.

Flyttet sammen med søsterenHan forklarer seg ikke fritt, men svarer villig vekk på spørsmål fra Pedersen.Thorstensen flyttet til Vollheim gård i september 2006. Da bodde storesøster Berit der sammen med Ronny Kjeldsen og Jan Petter Aarstad.Knut Arne forteller at han ikke kjente Aarstad fra før. - Ronny tok ham med seg til småbruket fordi han ble utsatt for ranstrusler der han var før.Han forteller at det var veldig mye opp og ned med Aarstad, det varierte med dagsformen.- Han sleit vel med å takle hverdagen. Det var en del rus, det var for så vidt mye rus på gården. Alle sammen brukte det, stort sett gikk det i amfetamin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer