Roper varsku om utviklingen på NHH:
- De aner ikke hva de vil

PR-topp og tidligere NHH-student Hans Geelmuyden raser mot ledelsen på Handelshøgskolen i Bergen.

HARD MEDFART: Miljøet på Handelshøgskolen i Bergen har blitt kraftig kritisert. Det er også en stund siden de dominerte toppledernes cv'er. Hans Geelmuyden mener ledelsen må spørre seg hva slags studenter de ønsker å utdanne. Foto: NHH
HARD MEDFART: Miljøet på Handelshøgskolen i Bergen har blitt kraftig kritisert. Det er også en stund siden de dominerte toppledernes cv'er. Hans Geelmuyden mener ledelsen må spørre seg hva slags studenter de ønsker å utdanne. Foto: NHH Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne våren har det stormet rundt Norges Handelshøyskole i Bergen.

Eliteskolen som i generasjoner har hatt uoffisiell status som morgendagens lederfabrikk, har måttet tåle ramsalt kritikk.

Historier og betraktninger knyttet til miljøet på skolen har blitt kjent for allmennheten.

Nå viser nye tall at skolen lever stadig dårligere opp til sin status som lederfabrikk. BI har blitt den nye hoffleverandøren av Norges ledere, viser Topplederundersøkelsen som kartlegger utdannelsesbakgrunnen til lederne av Norges største selskaper.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer