Røpet aldri sexovergriper

Den drepte kinesiske studenten Ningyan Yu (23) skal ha fortalt en venninne at hun ble ut-satt for et voldtektsforsøk i Norge. Men hun navnga aldri overfallsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bakgrunnen for at kriminalpolitiet vurderer et sexovergrep som mulig motiv for dobbeltdrapet på de to kinesiske studentene, er betroelsen den drepte kvinnen ga til sin venninne. Episoden skal ha skjedd i Norge i fjor høst.

Veldig redd

Faren til den avdøde kvinnelige kinesiske studenten skal i avhør ha forklart at den dobbeltdrapssiktede 22-åringen ikke skal være den som antastet hans datter. Den avdøde kvinnens onkel sier til Dagbladet at familien ikke kjenner navnet på overfallsmannen. - Venninnen ringte oss etter at dobbeltdrapet ble kjent. Hun fortalte at Ningyan Yu hadde vært veldig redd etter episoden, sier onkelen. Etter fem dager med rettslige avhør av far og mor til den drepte kinesiske studenten Yuhang Wu, og av far og onkel til den drepte kvinnen Ningyan Yu, skal det ha kommet fram lite nytt, ifølge Dagbladets kilder.

Nytt avhør

Fetterens forsvarer, advokat Tor Kjærvik, har deltatt i de rettslige avhørene. Kjærvik sier at hans klient skal i nytt avhør mandag. - Jeg har bedt om at 22-åringen i dette avhøret blir foreholdt det politiet eventuelt måtte ha av bevis mot ham, sier Kjærvik til Dagbladet.

VOLDTEKTSFORSØK: Før hun ble drept skal den kinesiske studenten Ningyan Yu (23) ha fortalt en venninne om et voldtektsforsøk.