Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rør om fyll

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Stortingspolitikere på tur i utlandet drikker for mye i arbeidstida, mener stortingsrepresentant Finn Kristian Marthinsen, prest av yrke. Han viser til at det ofte blir servert alkohol når norske delegasjoner er på utenlandsbesøk, ofte både til lunsj og middag. «Noen ganger merker jeg at seriøsiteten i samtalene under møtene blir nedsatt på grunn av dette,» sier Kristiansen, som ønsker at Stortinget vedtar et forbud mot drikking av alkohol når representantene er i møter utenlands.
  • Hadde det virkelig vært slik at dette var et problem som var til skade for politikerne og landet de representerer, kunne vi i det minste forstått utspillet. Men når ingen av de andre medlemmene i justiskomiteen, som har vært på de samme reisene som Kristiansen, kjenner igjen beskrivelsen av sitt påståtte skjørlevnet, må dette beskrives som en parallell til fyllerør, nemlig rør om fyll.