Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rørbombe funnet i Larvik

Ble funnet i stjålet bil etter at tre personer ble pågrepet i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: - Bombegruppa har funnet en rørbombe i bilen, og jobber nå med å destruere den, uten at det skal skje noen skade, forteller innsatsleder Anne Meyer i Sør-Øst politidistrikt til Østlands-Posten.

Lokalt politi i Larvik har fått bistand av bombegruppa, i forbindelse med at det ble funnet en mistenkelig gjenstand i en bil, melder Sør-Øst politidistrikt.

Vikings lokaler på Bommestad er sperret av. Gjenstanden ble funnet i forbindelse med inntauing av en stjålet bil i natt, skriver Østlands-Posten.

- Bilen ble stansa klokka ett i natt, etter at den ble meldt stjålet. I bilen var det tre personer, som nå er tatt med til arresten i Tønsberg. De vil bli avhørt i dag, sier Operasjonsleder Trond Egil Grot i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Operasjonsleder Anne Meyer forteller Dagbladet at de tre siktede er to menn og en kvinne, alle i 20-åra. Hun er ikke kjent med om siktelsen er utvidet til ulovlig oppbevaring av våpen, hva de tre har sagt om hvorfor de befant seg i den stjålne bilen eller hvorfor rørbomba lå i den. Hun vet heller ikke om bilen var meldt stjålet.

Grot opplyser om at bilen ble tauet inn til Viking og at politiet ransaket bilen 10.00 i dag tidlig. Politiet tok da bilde av gjenstanden og sendte den til bombegruppa som ankom stedet cirka 13.30, opplyser operasjonslederen.

- Jeg vet ikke noe mer om gjenstanden, forteller Grot.

Viking-lokalet er avsperret, men videre evakuering av området eller stenging av E18 vil bli vurdert på bakgrunn av melding fra bombegruppa.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media