Rørlegger'n snudde på flisa

Rørleggeren fra Grimstad reiste til familien Øvensen, låste seg inn og demonterte badet som avtalt. Problemet var bare at badet tilhørte feil Øvensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag reiste rørleggeren ut på det han trodde var kveldens siste jobb. På lappen han fikk fra sjefen, sto det at han skulle demontere badet til familien Øvensen i Soloddveien. Etter først å ha vært på stedet og ikke funnet riktig adresse returnerte rørleggeren til kontoret. Der han fikk ny stedsbeskrivelse, og beskjed om at nøkkelen lå under dørmatta. Nå trodde han alt var i orden.

- Nøkkelen lå under matta. På baderommet var teppet fjernet, og jeg gikk i gang med arbeidet, forteller rørleggeren til Dagbladet.

Han røsket opp både dusj, klosett og vask før han fornøyd avsluttet arbeidsdagen.

Da han kom hjem, ringte sjefen og kjeftet ham opp. Han hadde fått en sint telefon fra familien Øvensen i Soloddveien. Badet var ikke demontert som avtalt.

- Jeg skjønte ingen ting, og forklarte at jeg hadde gjort jobben min.

Men etter hvert begynte det å gå opp for ham hvilken bommert han hadde gjort: Det bor nemlig ikke bare én familien Øvensen i Soloddveien, men to. Den sinte innringeren bodde i nr. 5, mens rørleggeren hadde demonterte badet til Øvensen i nr. 3.

- Det var gørrflaut. Og så var det jo gammellensmannen og alt, sier rørleggeren mutt.

Åslaug Øvensen fikk mildt sagt sjokk da hun kom hjem og så at hele baderommet var demontert. I dørsprekken fant hun imidlertid en lapp fra naboen som forklarte det hele.

- Baderomsmatta hadde jeg fjernet fordi min mor hadde vært på besøk, sier en lattermild Åslaug, som ikke bærer det minste nag til den uheldige rørleggeren.