Rosa på ball

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosa har hatt fulltegnet ballkort lenge nå. Rosa har fått ros fra de fleste skrivende hold. Rosa har gjort mye godt håndverk. Rosa har vokst seg store i gode tider.

Men: Rosa har vært slem mot oss lenge. Hengt på oss som blodigler ved det minste tegn til nedskjæringer, kommafeil, rare utspill, krisepakker, drittpakker, nedbemann- og kvinninger, tøv, tant og alt annet som hører til innenfor sidene Etter Børs (f. Krakket).

Rosa har hatt mange kjærester. Rosa har vært flink pike. Pengene har strømmet inn fra den minste til den største bedrift der Rosa har vært en abonnentelskerinne. Rosa har kost seg med snitter og Bolly, mens vi så vidt har fått den siste dans på lokalet etter fire blåveiser fra nett og kjernelesere.

Rosa har jaget oss/side etter side. Rosa har avslørt rykter, sladder og internt anliggende som det strengt tatt ikke kan ha vært spesielt interessant å lese for andre enn Rosa fra Luxemburg.

Rosas store festdag er lørdagene. Da skrives det knakende gode essays etter regelverket for Instituttet for Internasjonal Feature. Rosa har sett eiketrærne vokse seg inn i himmelen, men hva skjer?

Hører vi et brak der borte under den okergule horisonten? Er det et D2-glanset bombefly som må nødlande? Hører vi skrikene fra Wall Street, adresse rett bak Skippergatas Kjønn & Penis? Ser vi snart Rosa henge i et tau fra karnappene mens hun roper «Kåre, Kåre»? Må Rosa bytte ut kjolene og inventaret? Er Rosas mange elskere like troløse som tabloidenes kjøpere? Huff, vi er enkle sjeler med skadefryd i hjertet.

Beklager, Rosa. Nå er det du som er der vi var. Og, det er et helvete, men velkommen etter. Vi sitter ved det nederste bordet og hører ropene om solidaritet og vennlighet. Får du en utstrakt lanke eller sier vi «takk for sist»?

Lykke til med kuttings. Det er nå dere får se hva slags sjefer dere har? Gordon Gekko eller bare Amunds ekko?