- Rosén får ikke fortsette

Forsvarssjefen skal ha bestemt seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Forsvarssjef Sverre Diesen har bestemt seg for at det ikke kommer på tale å gjeninnsette den permitterte generalmajoren Leif Sverre Rosén som sjef for forsvarets sanitet. Det melder TV 2-nyhetene i kveld.

Rosén har tidligere sagt at det ikke blir aktuelt å fortsette i Forsvaret i noen annen stilling enn sanitetssjefstillingen han nå har studiepermisjon fra.

- Feil i statsrådens redegjørelse

Den permitterte generalmajoren hevder også at det er flere feil i redegjørelsen forsvarsminister Anne Grete Strøm-Erichsen leverte til Stortinget ti minutter over halv tolv i går kveld.

- Jeg kan tilbakevise flere av påstandene i hennes redegjørelse til Stortinget. Det er rett og slett flere feil i den, sier Rosén til Dagbladet i dag.

- Sitter på mange bomber

Stortingets kontroll og konstitusjonskomite ble i dag enige om å kalle inn til åpen høring i forbindelse med striden mellom forsvarssjefen og hans sanitetssjef.

Rosén sa i forrige uke til Dagbladet at han ønsket en høring om saken i Stortinget.

- Jeg sitter på mange bomber som jeg vil legge fram i Stortinget.

- FÅR IKKE JOBBEN TILBAKE: Det hevder TV 2-nyhetene.
BESKYLDES FOR FEILINFORMASJON:</B> Rosén mener det er flere feil i forsvarsminister Anne Grete Strøm-Erichsens redegjørelse til Stortinget.