Rotløse og utilfredse

SOHAM (Dagbladet): Samboerparet som er mistenkt for drapet på Holly Wells og Jessica Chapman, beskrives som rotløse ogutilfredse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foreløpig har det kommet svært få opplysninger om samboerparet. Det eneste lille fliken av et mulig «motiv» er Maxine Carrs «brennende ønske om å bli lærer». Et håp som brast for noen uker siden da hun ikke fikk den faste jobben hun søkte på barneskolen hvor Jessica og Holly gikk.

Nå endevendes fortida til Ian Huntley (28) og Maxine Carr (25). Paret beskrives som to intelligente, men rotløse unge mennesker som ikke fant sin plass i verden.

Begge er født i Grimsby på vestkysten. Begge sluttet skolen etter ungdomsskolen. De traff hverandre for tre år siden, og skulle gifte seg i høst.

For ni måneder siden flyttet de til Soham. Naboene i Grimsby forteller at paret stadig skiftet jobber og leilighet, mens særlig Ian Huntley hadde store tanker om seg selv. En av de ansatte i et jobbformidlingsfirma i Grimsby forteller at de skaffet Ian en rekke jobber, og at han en gang erklærte at han skulle starte et konkurrerende firma - og kjøpe dem ut.

- Han virket intelligent og full av pågangsmot. En fyr med høye tanker om seg selv.

Men alle som har hatt kontakt med de to, forteller at både Ian og Maxine var svært innesluttede. De hadde svært få venner, og det var vanskelig å komme inn på dem. Men særlig Ian var også sjarmerende. Len Smith, som leide ut en leilighet til paret, sier «han kunne sjarmere folk trill rundt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer