Rottweileren Brutus nekter å forlate sin døde bror

- Du kan se at han gråter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For en uke siden ble videoen av den sørgende rottweileren Brutus lagt ut på YouTube der han ligger tett inntil sin døde tvillingbror, Hank.

Videoen ble lagt ut av hjemløse Brett Bennett fra Seattle, Washington, og tross Bennetts forsøk på å trekke Brutus unna, nekter han å flytte på seg.

- Brutus har aldri klynket eller klaget i de to årene jeg har hatt ham, men du kan se i øynene hans at han gråter for broren sin som nettopp har gått bort. Verdenen faller sammen rundt ham, skriver Bennett.

- Dette er et bevis på at dyr har følelser og føler smerte akkurat som vi gjør.

Rører en hel verden Bennett, som er en rottweiler-entusiast, reddet de to hundene for to år siden, og har laget en Facebook-gruppe ved navn «Hank and Brutus Rottweiler Twins». Her har han lagt ut videoer og bilder fra livet til de to tvillingene.

I denne gruppa skriver han at Hank gikk bort den 20. januar i morgentimene etter å ha sovnet stille inn. Han forteller videre at dødsårsaken var «et knust hjerte» etter å ha sett ham selv «få et sammenbrudd».

Videoen rører nå en hel verden og er i skrivende stund sett 1,3 millioner ganger på YouTube.

Døde av alderdom Medisinske undersøkelser skal også ha vist at Hank ble ti år gammel, noe som var langt eldre enn Bennett først antok.

Bennett skriver om seg selv at han ble hjemløs i juli i fjor etter å ha mistet jobben sin. Han bor nå i hoteller eller sover i bilen sin sammen med hundene.

Han samler nå inn penger for å få et nytt hjem til seg selv og Brutus.