Røverkjøp!

Bare små detaljer gjenstår før Espen Johnsen blir RBK-spiller. Klubbene er enige og RBK-direktør Rune Bratseth regner med at avtalen underskrives i løpet av dagen. Johnsen selv skal ha eksamen i kristendom grunnfag i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Det er bare småting som gjenstår før vi er enige med Start om en overgang for Espen. Blant tingene som gjenstår er å få en underskrevet faks, og Espen Johnsens personlige kontrakt, men jeg tror det går i boks, sier RBK-direktør Rune Bratseth til Dagbladet.

Stor utfordring

Start-ledelsen satt i går kveld i møte, og etter det Dagbladet forstår godtar de Rosenborgs bud på seks millioner kroner for keepertalentet. Ingen i Start-ledelsen ville imidlertid bekrefte dette i går kveld.

-Ring oss i morgen, så kan du få vite mer, sa Start-formann Svein B. Sødal. For et år siden var Liverpool interessert i å kjøpe Espen Johnsen. Den gang krevde Start-ledelsen 20 millioner kroner. Mye taler for at RBK gjør et røverkjøp når de sikrer seg stortalentet.

Espen Johnsen snakket villig vekk med Dagbladet etter å ha fått viderebrakt Rune Bratseths versjon av saken i går kveld.

-Jeg håper det går i orden, sier Johnsen.

Han ser det som en stor utfordring å spille for Rosenborg.

-Sportslig sett er det store utfordringer, og studiemessig er det greit å kunne bo i Trondheim. Jeg vil beynne på medisinstudiet. Det er et tungt studium, men noe jeg har lyst til, sier Johnsen.

Vil fighte med Arason

Johnsen vil bli en nyttig tilvekst til et Rosenborg-lag som har slitt med keeperne de siste årene. Jørn Jamtfall er en god keeper, men han har flere ganger tabbet seg ut når det gjaldt som mest. Denne sesongen har Arni Gautur Arason spilt seg til en fast plass i RBK-målet.

Nykommeren fra Start håper å kunne ta opp kampen med Arni Gautur Arason allerede kommende sesong.

-Jeg kan ikke regne med å bli førstekeeper, men jeg skal gjøre mitt for å prøve og bli det, sier Espen Johnsen.

<B>RBK-Klar:</B> Start og Rosenborg er enige om en overgangssum for Espen Johnsen på seks millioner kroner og regner med å signere avtalen i løpet av dagen.-Bare småting gjenstår før det er endelig avklart, sier RBK-direktør Rune Bratseth.