Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Røykdykker skadd under brann i Oslo

En røykdykker ble lørdag morgen sendt på legevakta med brannskader på et bein. Uhellet skjedde under slokking av en brann i en enebolig

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Røydykkeren deltok i slokkingsarbeidet. Hvor alvorlige skadene er tør jeg ikke si, men han ble skikkelig forbrent, forteller underbrannmester ved Oslo Brannvesen, Bjørn Jensen til NTB.

Politi og brannvesen fikk melding om brannen i villaen i Abildsjøfaret i Oslo klokken 05.45 lørdag morgen. Boligen ble totalt utbrent, men ingen personer var i huset da brannen brøt ut. Ifølge politiet er familien på fire som bor i huset, bortreist på ferie.

Brannen startet i annen etasje, men brannårsaken er foreløpig ukjent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling