Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Røyklukt på SAS-fly - måtte sikkerhetslande

Et SAS-fly på vei fra Gran Canaria til Trondheim måtte lørdag kveld sikkerhetslande i Brussel i Belgia på grunn av røyklukt om bord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet av typen Boeing 737-800 hadde 164 passasjerer om bord, blant dem en baby. På turen fra Gran Canaria begynte det å lukte brent om bord, skriver Adresseavisen.

- Det kom en elektrisk lukt fra kjøkkenet bakerst i flyet. De ville undersøke hva det var, og det ble bestemt at flyet skulle sikkerhetslande i Brussel, siden flyet var i det området, opplyser informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS.

En kvinnelig passasjer sier til avisen at det luktet brent og at de reisende fikk beskjed om at flyet skulle lande i Brussel om 20 minutter. Hun opplyser at passasjerene deretter måtte sitte i flyet i halvannen time mens brannmenn undersøkte den bakerste delen.

Passasjerene fikk beskjed om at de måtte overnatte i Brussel til søndag. Johansen beklager, og sier SAS skal fly et ekstra fly til Brussel søndag for å hente de 164 passasjerene. Det var lørdag kveld uvisst når på søndag de får fly videre.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media