Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Røykte hasj med tiåring

36-åring hevdet mariuhanaplanter var tomatplanter i retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 36 år gammel mann er i Agder lagmannsrett dømt til 120 dagers fengsel for legemsbeskadigelse etter å ha gitt hasj til en ti år gammel gutt. De to røykte stoffet sammen.

De to hadde kjent hverandre siden gutten var sju år gammel, og 36-åringen beskrives som en slags farsfigur for gutten, melder NRK.

Retten mener mannen utnyttet et tillitsforhold da han ga gutten stoffet. De to skal ha røykt hasj eller marihuana sammen ved minst tre anledninger.

Dommen i Agder lagmannsrett er 30 dager strengere enn da saken gikk i tingretten, men i begge rettsinstansene var det bare 30 dager av straffen som ble gjort ubetinget.

Det var guttens mor som gjorde politiet oppmerksom på saken da hun skulle hente gutten hos 36-åringen og oppdaget 13 marihuanaplanter i leiligheten. Mannen hevdet at han trodde det var tomatplanter, men ettersom han også tidligere var dømt for marihuanadyrking, trodde verken politiet eller retten på denne forklaringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media