Røykutvikling på T-bane i USA: En person er død, over 80 sendt til sykehus

Dramatiske scener.

INNESPERRET: Dette bildet viser passasjerer på t-banen i Washington. Ifølge vitner tok det rundt 40 minutter før de ble evakuert. Én person er bekreftet omkommet. Foto: EPA/ANDREW LITWIN
INNESPERRET: Dette bildet viser passasjerer på t-banen i Washington. Ifølge vitner tok det rundt 40 minutter før de ble evakuert. Én person er bekreftet omkommet. Foto: EPA/ANDREW LITWIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Minst en person er død og over 80 er fraktet til sykehus etter røykutvikling på t-banen i Washington DC i USA. Det melder flere amerikanske medier, blant annet Washington Post.

Det er foreløpig ukjent hva som er årsaken til røykutviklingen. Politiet har evakuert t-banestasjonen L'Enfant Plaza i den amerikanske byen. Tilstanden til flere personer skal være alvorlig.

- Skremmende Jonathan Rogers som var inne i en av t-banevognene sier følgende:

- Du kunne se røyken komme inn gjennom dørene. Det var skremmende, sier Rogers til Washington Post.

Situasjonen har ført til store forsinkelser i trafikken. Og vitner forteller om flere passasjerer som slet voldsomt da store mengder røyk fant veien inn i vognene.

- Folk begynte å be, sier Rogers.

Innesperret Vitner hevder de var inne i t-banevogna i rundt 40 minutter før brannvesenet kom og startet evakueringen. Over høytaleranlegget ble de oppfordret til å forholde seg rolig - samtidig som føreren forsøkte å rygge.

Politiet er nå på plass for å undersøke hva som er bakgrunnen for hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.