Rudgolf elsker golf

Hva gjør reinsdyrene når de ikke jobber for Julenissen?

GOLFREIN: Reinsdyrene på greenen i Skellefteå i Nord-Sverige elsker golf og golfspillere, store som små. I to måneder har de to fulgt spillerne rundt på banens 27 hull. Nå skal de få navn. Egen konkurranse er allerede utlyst, og da blir de uspiselige. En spiser nemlig ikke dyr en har gitt navn. Foto: Lena Parpis.
GOLFREIN: Reinsdyrene på greenen i Skellefteå i Nord-Sverige elsker golf og golfspillere, store som små. I to måneder har de to fulgt spillerne rundt på banens 27 hull. Nå skal de få navn. Egen konkurranse er allerede utlyst, og da blir de uspiselige. En spiser nemlig ikke dyr en har gitt navn. Foto: Lena Parpis. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): De er selvfølgelig på ferie - og spiller golf.

I alle fall i Sverige.

For på golfbanen i den svenske byen Skellefteå mellom Luleå og Umeå på den svenske Nordøst-kysten har to reinsdyr funnet seg godt  til rette.

Tannlege og golfspiller Lena Parpis har med kameraet på sin mobiltelefon klart å sikre seg flere bilder av de to golfentusiastene på fire ben.

- De er helt tamme og suller rundt på golfbanen her. De kommer helt opp til spillerne og kan nappe deg i bukselomma, sier Parpis til Dagbladet.

- Men spiller de golf?

- Det virker i alle fall som at lysten er der. De har vært her i over en måned nå, og de går rundt til alle de 27 hullene vi har på banen, sier hun og legger ikke skjul på at de også kan gå litt i veien for spillerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer