Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rudi: - Min verste sesong

Petter Rudi og Sheffield Wednesday rykket i går kveld ned. - Jeg har ikke hatt en verre sesong siden jeg var småguttespiller, sier Petter Rudi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rudi og hans lagkamerater har kjempet i bunnen hele sesongen igjennom, og den tidligere Molde-spilleren syntes derfor ikke gårsdagen var spesielt mye tyngre enn andre kampdager.

- Det var ikke i går vi rykket ned, for å si de sånn, sier Rudi.

- Uavgjort borte mot Arsenal er bra, og hadde vi spilt like godt hele sesongen igjennom hadde vi beholdt plassen med glans, tror midtbanespilleren.

Scoringsvegring

Rudi har imidlertid ingen god forklaring på hvorfor klubben ikke har klart å holde nivået i årets Premier League.

- Vi har rett og slett spilt alt for dårlig, og da særlig framover på banen. Mindre enn ett scoret mål i snitt per kamp er altfor dårlig til å vinne særlig mye, sier 26-åringen.

- Vi har hatt omtrent samme lag som i fjor. Da endte vi midt på tabellen, nå rykker vi ned. Det er i grunnen helt uforståelig, fortsetter Sheffield Wednesday-spilleren.

Skadeforfulgt

Rudi selv har langt i fra hatt noen heldig sesong. Siden desember har han vært sterkt plaget av skader, og han har bare spilt en gang fra start etter nyttår. Han satser derfor på å komme sterkt tilbake ved neste korsvei.

- Et naturlig mål må bli å returnere til Premier League på første forsøk, men vi vet at det kommer til å bli veldig tøft.

Ingen spilleflukt

I motsetning til hva som ofte er vanlig hos nedrykkede lag har Rudi liten tro på at klubben skal oppleve en massiv spillerflukt. Selv har han i hvert fall ingen planer om å forlate den synkende Wednesday-skuta.

- En kan aldri vite sikkert i denne bransjen, men akkurat nå tyder alt på at jeg blir i klubben også neste sesong, sier Petter Rudi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling