Rullingsen i LO

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • LO er den eneste organisasjonen som rykker ut til forsvar for røykerne. Det skjer i en høringsuttalelse til aksjonsplanen for forebygging av tobakksskader. Yngve Hågensen sier til Dagsavisen at røykere må bli behandlet med en viss respekt, og at det har vært eksempler på at de blir diskriminert på arbeidsplassen.
  • Det kan nok være riktig. Men det er et mye større problem på mange arbeidsplasser at røykerne stikker av i arbeidstida for å ta seg en blås, og overlater jobben og akkorden til andre. Det viktigste er likevel de enorme helseskadene tobakken fører med seg. Ikke minst er dette problemet alvorlig for LOs medlemmer, som ligger på røyketoppen i Norge. Det får ikke hjelpe at rullingsen blir betraktet som en del av LOs kultur. Den delen av kulturarven bør ikke være verneverdig. Og det kan ikke Hågensen bare ta et dypt magadrag og blåse av.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer