ETTERFORSKES: Oneal Ron Morris (30) er under etterforskning for å ha injisert blandingen av ulike stoffer inn i rumpeballene på en kvinne. Foto: Politiet
ETTERFORSKES: Oneal Ron Morris (30) er under etterforskning for å ha injisert blandingen av ulike stoffer inn i rumpeballene på en kvinne. Foto: PolitietVis mer

«Rumpelege» injiserte sement, superlim og dekkfiks

Og det er ham det er bilde av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Florida arresterte fredag mannen Oneal Ron Morris (30), mistenkt for å feilbehandle en kvinne som oppsøkte ham for å få utført plastisk kirurgi i fjor, melder ABC News.

Personen avbildet øverst i saken er den arresterte mannen, ifølge politiet. Nå blir blant annet han siktet for drapsforsøk og for å utføre medisinske inngrep uten legelisens.

Sement og superlim - De ble enige om 3800 kroner for jobben. Målet var å oppnå kosmetiske utbedringer, sier politibetjent William Bamford fra Miami Gardens, Florida, Police Department, til ABC News.

Men oppdraget ble ikke utført helt etter boka. Som takk for betalingen fikk nemlig kvinnen over en periode injisert en blanding av sement, mineralolje, et middel for å tette dekk (kalt «Fix-a-Flat tire») på sprayboks, ifølge politiet.

For å lukke sårene brukte Morris ganske enkelt superlim, men unnlot å fortelle ofrene hva han brukte for å øke størrelsen på hoftepartiet.

Smerter «Behandlingen» foregikk i mai i fjor. En lege på sykehuset kontaktet politiet da kvinnen kontaktet dem med komplikasjoner etter injeksjonene .

- Hun fikk alvorlige smerter i magen og andre steder i kroppen, så hun skjønte at noe var galt, sier Bamford til ABC News.

Et av sårene til kvinnen hadde blitt infisert av bakterien MRSA. Bakterien er motstandsdyktig mot flere typer antibiotika.

Hun hadde også pådratt seg lungebetennelse. Offeret var ifølge politiet ikke åpen om grunnen til at hun var dårlig. Hun er ikke ennå identifisert av politiet, ettersom hun stakk fra sykehuset før de fikk avhørt henne.

Politiet tror det er flere ofre som ikke tør stå fram og ber dem ta kontakt snarest.

Fugemasse Selv om man skulle tro at en slik sak er enestående, er så ikke tilfelle, ifølge amerikansk politi. Dette er nemlig ikke første gangen merkelige substanser er injisert av «ivrige hjelpere», som utgir seg for å ha kompetanse til å drive plastisk kirurgi.

- Vi har hørt om folk som har fått fugemasse eller silikon ment for industrielle formål injisert i rumpeballene. Ikke noe av dette er produsert for det formålet, sa plastikkirurgen Dr. Felmont Eaves til ABC News, etter dødsfallet til en britisk kvinne som fikk kosmetisk behandling i USA i februar.

Her er flere eksempler på feilbehandling med alvorlige konsekvenser:

• I februar døde en kvinne (20) etter en injeksjon i bakenden, gitt på et hotellrom i Philadelphia.
• I januar i år ble en kvinne arrestert i New York City, siktet for å drive en ulovlig virksomhet i sitt hjem, der hun injiserte kvinner med flytende silikon i bryst og rumpe.
• I fjor ble en kvinne fra Miami siktet for liknende kriminell virksomhet etter at en av hennes kunder endte på sykehus med komplikasjoner.

IKKE FOR ROMPA: Dette dekktettemiddelet er ikke ment for å lage større rumpeballer, understreker politiet i USA.
IKKE FOR ROMPA: Dette dekktettemiddelet er ikke ment for å lage større rumpeballer, understreker politiet i USA. Vis mer